Bij u thuis

Er is altijd wel een reden voor een feestje, een diner, een lunch of een walking diner. Veruit de meest populaire locatie is het eigen huis. Afhankelijk van het jaargetijde binnens- of buitenshuis. Catering aan Zee helpt u graag en goed. En daarbij gaan we net zover als u zelf aangeeft.

Van groot feest tot intiem diner
Met liefde cateren we een groot feest, maar met net zoveel passie verzorgen we een intiem diner. Bijvoorbeeld wanneer u zelf geen tijd of zin heeft om een mooi diner te verzorgen. Beide kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze chef-koks bereiden alle gerechten en hapjes zelf. Van warme en koude hapjes, tot aan complete diners en buffetten. En daarvoor kiezen we louter en alleen de beste ingrediënten. Het gebak, zoals petitfours en bruidstaarten, maar ook broodvariëteiten betrekken we van de warme bakker. U bepaalt zelf wat er geserveerd wordt. Om u toch wat ideeën te geven hebben we een aantal standaard mogelijkheden op een rij gezet (inspiratie). Wilt u meer ideeën? Bel of mail ons gerust. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren en een geheel vrijblijvende offerte op maat te maken.

Uw ideeën, onze invulling
Voor bijvoorbeeld een feest regelen we graag voor u alle benodigdheden zoals een bar, meubilair en huur van servies en glaswerk. Maar we kunnen veel verder gaan. Zo kunnen we u ook helpen op het gebied van decoratie, (live) muziek en andere vormen van entertainment. Van uitnodigingstraject tot bedankje. Alles is bespreekbaar. Is een poffertjes- of een ijscokar gewenst. Wij regelen het. Voor bijzondere wensen werken wij samen met professionele partners.